SONAX Clay Ball аплікатор з глиною для очищення кузова

419700
‍799‍ 
В наявності
Тип продуктуАвтоскраб ВиробникSONAX

Для видалення поверхневих забруднень, таких як деревна смола, наліт іржі, залишки комах і плями смоли з фарби або скла використовують зручний аплікатор з губкою SONAX Clay-Ball (419700). Він очищає, не дряпає поверхню, особливо зручний і завдяки м'якому ергономічному власнику із синтетичного каучуку. Аплікатор надзвичайно міцний і простий у догляді завдяки ефективній конструкції поверхні, що чистить. Очищаюча губка знімна, фіксується на тримачі за допомогою липучки велкро. Цей аплікатор з упіхом можна використовувати замість чистячої глини SONAX.

Інструкція: як використовувати SONAX Clay Ball

  1. Вимийте автомобіль.
  2. Розпорошіть відповідний засіб для чищення (наприклад, очищувач для лобового скла на забруднені поверхні до утворення суцільної плівки рідини).
  3. Круговими рухами переміщуйте аплікатор SONAX по забруднення, злегка натискаючи, доки воно не буде очищене. Слідкуйте за тим, щоб на поверхні завжди залишалася мастильна плівка і щоб глиняна куля не рухалася сухою фарбою.
  4. Протріть оброблені ділянки чистою м'якою мікрофіброю. Потім пофарбовані поверхні слід обробити поліроллю та захисним засобом або воском.
  5. Для очищення аплікатора зніміть губку з аплікатора і промийте під проточною водою.

Артикул виробника: 04197000

Тип продукту:
Автоскраб
Виробник:
SONAX

Відгуків не знайдено